Kassalle
 
 
Valikko
 
kauppa.sesoma.fi/fi/ajankohtaista/

Ajankohtaista

3 tuote(tta)

Nouseva

 

NÄKYY, EI NÄY - HEIJASTUKSIA ERI MUODOISSA

 

 

Syyspäivän tasaus jäi jo taakse ja illat pimenevät entisestään. On siis erittäin tärkeää, ettei yksikään tielläliikkuja jää näkemättä. Poli-Flex Reflex tarjoaa näkyvyyttä monenlaiseen vaatetukseen - heijastinliivit, heijastavat merkkaukset ja muut kuviot suojaavat tielläliikkujia. Varusta siis tuotteesi heijastavalla Poli-Flex Reflexillä!

 

POLI-FLEX REFLEX SILVER

Poli-Flex Reflex on hopeanvärinen lämpöprässättävä, leikattava materiaali puuvillalle, puuvilla-polyesterisekoituksille ja polyesteri-akryylisekoituksille.

Kiinnityslämpötila 160°C, kiinnitysaika 15 s. Pesulämpötila max 60°C.

Rullan leveys 50 cm, myydään metreittäin.

 

Klikkaa linkkiä ja katso tarkemmat speksit ja hinnat:

 

 

   Tulostimien päivittäinen puhdistus ja säännölliset ylläpitotoimet parantavat tulostusten laatua sekä tulostimien käyttöikää ja toimintavarmuutta.

Olemme lisänneet sivuillemme nyt Mutoh XpertJetien säännöllisen puhdistuksen opasvideot. 3-4 minuutin videoilla käydään läpi tarvittavat ylläpitorutiinit havainnollisesti.

>>XpertJet 461UF/661UF säännöllinen puhdistus

>>XpertJet 1641SR/1682SR MS41-väreillä – puhdistus ja ylläpito

>>XpertJet 1641SR/1682SR UMS-väreillä – puhdistus ja ylläpito

HEYtex on maailman johtavia teknisten kankaiden valmistajia ja tuotekehityksen ja innovaatioiden edelläkävijä. Sesoman valikoimasta ja bannereista/mainoskankaista tutut HEYtexin polyesterirunkoiset ja akryylipinnoitetut tuotteet ovat ulkokestoltaan ja tulostettavuudeltaan huippuluokkaa. Nyt Sesoma jälleenmyy myös HEYtexin laadukkaita ja monikäyttöisiä teknisiä kankaita. HEYtexin Texineering yhdistää tekstiiliratkaisut ja tekniset sovellutukset.Lue lisää

3 tuote(tta)

Nouseva

Back to top