HEYCOVER – LOISTAVA SUOJA MONEEN TARKOITUKSEEN

HEYcover -materiaalit ovat ihanteellisia tekstiilipeitteitä konteille, perävaunuille ja  muille suojapeitesovelluksille. Kestävät ja säänkestävät pressut soveltuvat monenlaisiin sovelluksiiin eri toimialoilla – kuljetus, puutarhat, maatalous ja monet muut.

Teknisten kankaiden tuotesarjan erinomainen hitsattavuus, kestävyys ja muut ominaisuudet ovat vakuuttavia kautta linjan. HEYcover-tuotteet ovat myös optimaalisia tuulensuojaksi ja yksityisyyden varjelemiseksi. HEYcover-kankaiden rakenne takaa päällysteiden pitkän käyttöiän sekä luotettavan ja turvallisen suojan.

HEYcover Light -sarjan vinyylipressut tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen ja optimaaliset ominaisuudet lyhytaikaiseen käyttöön.

HEYcover Professional -sarja täyttää teknisille kankaille asetetut standardit ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja käytettäväksi erityissovelluksissa.

HEYcover Scrim -sarjan kestävät pressut soveltuvat pitkäaikaiseen ulkokäyttöön.

Lue lisää HEYcover teknisistä tiedoista, sovellutuksista ja väreistä

>>HEYcover Product Series

HEYCARGO – KESTÄVÄÄ VÄRIÄ TIEN PÄÄLLE

HEYcargo -sarjan tekniset kankaat soveltuvat erittäin kestävinä ja värinsä säilyttävinä rekka-, kuorma-auto- ja perävaunupeitteiksi. Muita soveltuvia kohteita ovat esim. sivuverhot, säiliöiden kannet, rakennustelineet ja rakennusten suojukset, roll-up ovet ja säilytystelineiden peitteet.

HEYcargo-pressuissa on erityisen sileä, kiiltävä pinta ja ne soveltuvat erinomaisesti tulostamiseen ja yhteen hitsaamiseen. Pressut myös hylkivät likaa loistavasti. HEYcargo-sarjan materiaaleja saa jopa 300 cm leveinä ja erittäin hyvin hitsattavina pressuina. HEYcargo tuo myös väriä tien päälle: Kaikki suojapeitteet on valmistettu RAL-standardien mukaisesti ja melkein kaikki värit ovat mahdollisia.