Helteeltä suojaa LLumar-auringonsuojakalvoilla

Sesoma Email Header 2019
 
 
vorher 2x (800 x 373)
 
 
HELTEELTÄ SUOJAA LLUMAR-AURINGONSUOJAKALVOILLA
 
LLumar-auringonsuojakalvot on suunniteltu kotikäyttöön sekä rakennuksiin, joissa halutaan eroon liiallisesta auringonvalosta, lämpösäteilystä ja häikäisystä. LLumar-kalvoilla voit luoda uutta ilmettä lasipintoihin sekä kohentaa energiatehokkuutta. LLumarin autokalvot tuovat myös kestävää suojaa ajoneuvojen ikkunoihin.

Tilaa kalvot suoraan Sesoman uudistetusta verkkokaupasta!
 
 
llumar rhe20 (400 x 400)
 
 
LLumar RHE -peilikalvoT
 
Peilimäisyytensä ansiosta kalvo on tehokkain kalvo suojaamaan auringolta, kalvo torjuu auringon tuottamaa lämpöä jopa yli 90%.
 
 
 
llumar nhe 80 (313 x 313)
 
 
LLumar NHE- neutraalikalvoT
 
LLumar suoralasikalvo tarjoaa suojaa auringon lämpö- ja UV-säteilylle ja vastaavasti vähentää lämpöhävikkiä lämmityskausina. Kalvoitettu rakennus on kesällä viileä ja edustava.
 
 
 
llumar atc (400 x 400)
 
 
LLumar ATC -autokalvoT
 
LLumar ATC -tummennuskalvot ovat markkinoiden laadukkaimpia aurinkokalvoja. Kolmikerrosrakenne takaa hyvän mekaanisen ja UV-keston. Kalvot säilyttävät alkuperäisen värinsä muuttumattomana vuodesta toiseen.
 
 
 
TEHOKKAAT ROLLOVER-PÖYTÄLAMINAATTORIT
 
Rollover-pöytälaminaattorit ovat laadukkaita ja kestäviä laitteita. Kaikille Rollover-malleille luvataan myös 5 vuoden takuu! Työskentele fiksummin ja tehosta jälkikäsittelyä Rollover-laminaattorilla.

Rolloverilla on tarjolla kaksi eri pöytämallia. Täysin teräsrunkoinen Rollover Classic -pöytä sekä hieman edullisempi ja kevytrakenteisempi Rollover Flexi, jossa osa rungosta on alumiinia.
 
 
rollover classic image (530 x 336)
 
 
Rollover Classic 170x400 -laminaattori on varma ja jykevärakenteinen, monien mielestä parhaimpia investointeja työpajaan!

Varustele pöytä tuotantoosi sopivilla optioilla, kuten kompuralla tai lämmitettävällä ylätelalla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SESOMA PALVELEE
 
Ota yhteyttä sesoma@sesoma.fi tai soita 020 745 9620.

Suurkuvatulostuksen tarvikkeet, materiaalit, teipit sekä muut tuotteet voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Kauppa on täynnä tuotetietoa ja helpoin tapa hankkia tulostusmateriaalit, telineet, auto- ja kiinteistökalvot ja jopa suurkuvatulostimet.
 
 
 
Sesoma Logo (alalogo plain)